Pixel like en letters & meer

Wij, Twan en Danielle, webdesigner en tekstschrijver, werken nauw samen. Door de combinatie van onze specialisaties bieden wij jou een op maat gemaakte, catchy, informatieve en online goed vindbare website. Je kiest na ontvangst van de offerte voor één van onze drie pakketten en wij gaan voor je aan de slag. De lijnen zijn kort dus we kunnen snel schakelen.

Pixel Like en Letters & meer bieden jou een top werkende en online goed vindbare site!

Vanaf €1070,-

Bonuspakket

Vanaf €299,- p/m

Professioneel pakket

Vanaf €3940,-

Premium pakket

Geen gedoe, lekker alles in één

Je hebt een nieuwe website nodig compleet opgeleverd met nieuwe teksten. Bij welk bureau kun je terecht voor deze totaaloplossing? Er zijn heel veel webbureaus die een nieuwe, professionele en catchy website kunnen maken.

Je gaat om de tafel zitten met de web developer, je vertelt jouw eisen en wensen en hij gaat vervolgens aan de slag met het door jou goedgekeurde ontwerp en bouwt de site voor jou. En dan heb je de website die je wenste alleen mist er nog wat. Content. Tekstschrijvers zijn ook in alle soorten en maten. Dus na het zoeken en vinden van het geschikte webbureau moet je op zoek naar een tekstschrijver.

Totaalpakket: web & tekst

Hoe fijn is het als je naar een bureau gaat waar zowel je site wordt ontworpen/gebouwd en waar alle content wordt verzorgd? Pixel Like en Letters & meer bieden jou dit totaalpakket. Een mooie combinatie van web & tekst die niet vaak wordt aangeboden. Het design en de content worden op deze manier optimaal op elkaar afgestemd.

Bundeling van specialisaties

Bij oplevering krijg jij een kant-en-klare website, compleet gevuld. Je hoeft niet meer op zoek naar een volgend bureau voor de teksten. Je site is af en klaar om live te gaan. Makkelijk en efficiënt! Dankzij de samenwerking en bundeling van specialisaties haal jij het beste uit jouw website.

Optimaliseren voor Google

Jouw website optimaliseren wij voor Google. Zowel op technisch als op content gebied is jouw nieuwe site SEO (search engine optimization) proof. Want een technisch goed werkende site zonder unieke, goed geschreven content is slecht vindbaar. Een technisch middelmatig werkende site met unieke content is ook niet goed vindbaar.

Beide disciplines moeten goed en SEO proof worden geregeld zodat de site:

  • De juiste uitstraling heeft
  • Technisch goed werkt
  • Unieke content heeft

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pixel Like en Letters & meer bieden jou een top werkende en online goed vindbare site!

De voordelen van onze samenwerking voor jou

Twan en Danielle, Pixel Like en Letters & meer, hebben besloten de krachten te bundelen. Een webdesigner en een tekstschrijver = een totaaloplossing voor een nieuwe website. Als jij een nieuwe site wilt laten bouwen heb je meestal ook nieuwe content nodig. Hoe fijn is het als je dan bij één bureau terecht kunt in plaats van bij twee. Wij bieden jou service en kwaliteit voor al onze werkzaamheden.

Wij werken nauw samen en door de combinatie van onze specialisaties bieden wij jou een op maat gemaakte, catchy, informatie en online goed vindbare website. Je kiest na ontvangst van de offerte voor één van onze drie pakketten en wij gaan voor je aan de slag. De lijnen zijn kort dus we kunnen snel schakelen.

Voordelen voor jou