Branding rocks

Iets met een accountant die achterloopt met zijn eigen boekhouding. Ik schrijf voor verschillende klanten een blog en ben daarin heel punctueel. Maar mijn eigen blog bungelt altijd onderaan het to-do-lijstje met als gevolg: doorschuiven. Naar de volgende dag. En verder. Weer een week voorbij. Want, zo gaat het echt, de klant is koning en gaat altijd voor en er zitten echt maar 24 uur in een dag. Toch is het ook heel belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan je eigen werkzaamheden. En dat doe ik vandaag. Punt. Ik eerst, dan de klant. Alleen vandaag, want dit laatste zinnetje strookt met mijn principes. Dus mijn to-do-lijst gaat vandaag van onder naar boven worden afgevinkt.

Ontmoet Letters & meer

Als freelancer ben ik zelf mijn merk. Ik laat mijzelf zien via mijn website, social media kanalen, blogpost en ook in real life op bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. Maar ook offline laat ik mij steeds beter zien. Naast visitekaartjes en pennen, heb ik nu ook notitieboeken, een muismat, kaarten en zelfs een banner. Deze banner gebruik ik als achtergrond bij digitale meetings: Danielle voor een roze achtergrond met daarop bedrijfsnaam en diensten. Twee vliegen in één klap. Geen rommelige boekenkast op de achtergrond maar een professionele uitstraling en in mijn huisstijl. Ook dit hoort bij je branding.

Niets leuker dan echte post

Vorige week ben ik gestart met het sturen van mijn eigen kaarten naar klanten. Ik wil namelijk niet alleen online goed zichtbaar en vindbaar zijn, maar ook offline. En geef toe, er gaat toch niets boven het krijgen van echte post. Een kaartje door de brievenbus op je mat. Dat gevoel kan een ontvangen e-mail niet evenaren.

Blijf vernieuwen

Het is goed om altijd te blijven ontwikkelen en verbeteren. Niet alleen je product of dienst maar ook jouw branding hoort daarbij. Ik ben achter de schermen gestart met de opzet van een nieuwe website. Ben ik niet meer tevreden? Zeker wel, ik word nog steeds blij van de uitstraling maar ik zie ook verbeterpunten. Dus na twee jaar volgt binnenkort een nieuwe website van Letters & meer.

Waardevol bonuspakket

Een nieuwe website is niet alleen belangrijk voor een nieuw uiterlijk, maar hij moet SEO proof zijn en technisch goed werken. Na oplevering van je nieuwe website ben je er niet; onderhoud is een belangrijk aspect van je online vindbaarheid. Als je niets doet en denkt dat je er bent dan zak je steeds verder weg in de zoekresultaten van Google.

Daarom bied ik na oplevering van je site een bonuspakket aan voor €250; elke maand technische en SEO updates. In de maand november heb ik een gave actie: de eerste twee klanten die deze maand een all-in-one pakket afnemen krijgen dit bonuspakket maar liefst twee maanden gratis. Dat is een cadeau van €500. Twijfel niet te lang want ik geef dit alleen aan de eerste twee klanten: https://www.lettersenmeer.com/website-pakketten

Deel blog:

Share on facebook
Share on linkedin

Schrijf je in om op
de hoogte te blijven!