Wat is nou eigenlijk Seo en wat is het belang ervan

Ik schrijf content voor jouw website zodat jouw website goed vindbaar is en blijft in de zoekresultaten van Google. Maar de tekst leest ook lekker weg, is informatief en zet aan tot actie (converteert).

Ik maak geen gebruik van trucjes waarvan wordt gedacht dat dat goed scoort bij Google; ik schrijf teksten die uniek zijn en die geschreven zijn voor jouw bezoeker. Het belangrijkste van de tekst is dat jouw lezer tevreden is en dat hij de informatie vindt waarnaar hij op zoek is. En de tekst moet leesbaar zijn; een tekst vol zoekwoorden zonder logische zinsopbouw en niet boeiend is, gaat aan het doel voorbij.

Download de gratis
seo checklist

jouw website Seo proof maken en houden

Heb jij geen online branding en heb je tot nu toe gewoon maar wat geplaatst zonder plan als basis? Voordat ik van start ga met het bedenken en plaatsen van berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of YouTube maak ik eerst een plan om de doelstelling helder te krijgen en de online branding te bepalen. Dit zorgt ervoor dat je herkenning creƫert bij je bezoekers en dat je je doelen behaalt.