Hoe goed ben jij online zichtbaar?

Krijg jij niet of nauwelijks verkeer naar je website omdat je online niet goed vindbaar bent? Haal je geen business vanuit je social media kanalen?

Communicatie manager

Ik onderhoud actief contact en communiceer met de volgers (community) van jouw social media kanalen

Social media

Ik kan jou volledig “ontzorgen” op het gebied van social media. Ik ben een echte social media expert. Ik richt jouw kanalen volledig in volgens jouw online branding. Een consistente manier zorgt voor herkenning en vertrouwen bij jouw (potentiële) volgers.

Seo teksten

Een website met originele, unieke, informatieve en catchy teksten die online goed vindbaar is zodat potentiële klanten op jouw website komen: een SEO proof website.

Mijn passie

Letters, woorden, zinnen… ik schrijf tekst. Goede tekst. Tekst die online vindbaar is. Tekst die informeert. Dat is mijn passie. Mijn inlevingsvermogen en creativiteit geven letters, woorden en zinnen inhoud. Goede tekst voor jouw social media kanalen en website. 

Ik heb veel en brede ervaring, kan snel schakelen, ben flexibel inzetbaar en denk graag mee zodat we samen het beste resultaat bereiken!

Wat klanten daarvan merken

Ariën MakFit & Fast
Lees verder
Daniëlle heeft ons het afgelopen jaar enorm fijn geholpen met de taken waar zij goed in is. Ze is pro-actief, helpt en denkt mee waar ze kan en levert top werk af waar weinig op aan te merken is. Dit nam veel werk van ons uit handen waardoor wij meer tijd over hadden voor overige taken die net zo belangrijk waren.Door wat Daniëlle ons heeft laten zien heeft dit ertoe geleid dat zij sinds dit jaar een grotere verantwoordelijkheid heeft gekregen. Nu wordt het uitvoerende werk onder supervisie van Daniëlle gedaan en kijken we met vertrouwen uit naar de fijne samenwerking voor de rest van het jaar.
Twan van den ElstPixel Like
Lees verder
Danielle heeft mij erg geholpen met mijn webteksten. Ze heeft mijn zelf geschreven teksten omgevormd naar professionele pakkende teksten. Ze denkt tijdens het schrijven goed na over de inhoud en het doel van de tekst, waardoor dat wat je wilt overbrengen, perfect overkomt.Ook is de communicatie erg fijn verlopen; zij handelt snel waardoor ik mijn website tekstueel goed up to date kan houden. Zeker een aanrader!
Kaschka BuekerK'aschka
Lees verder
Danielle bedenkt en plaatst voor mij de berichten op Facebook en zij is verantwoordelijk voor alle content op de website. Ook verzorgt zij elke maand de nieuwsbrief.Onze samenwerking ervaar ik als zeer prettig; Danielle werkt snel, is zelfstandig, proactief, ze denkt mee, is flexibel en heeft leuke ideeën.Zij biedt abonnementen en dat vind ik een groot pluspunt: je weet van tevoren waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.