Seo tekstschijver - social media expert - community manager

Ben jij op zoek naar een flexibele, proactieve en professionele tekstschrijver voor jouw (website) teksten, blog- en nieuwsartikelen en/of social media berichten? Heb je iemand nodig die jouw online branding vormgeeft? Of wil je een contentkalender zodat je weet wat en wanneer je kunt plaatsen op je social media kanalen?

Ik ben jouw vrouw! Ik heb veel ervaring en ik schakel snel. Mijn werktijden zijn ruim en mijn tarieven zijn aantrekkelijk omdat ik, naast maatwerk, ook werk met abonnementen en pakketten.

Neem contact op

Download de gratis
seo checklist

Wat is nou eigenlijk Seo en wat is het belang ervan

Ik schrijf content voor jouw website zodat jouw website goed vindbaar is en blijft in de zoekresultaten van Google. Maar de tekst leest ook lekker weg, is informatief en zet aan tot actie (converteert).

Ik maak geen gebruik van trucjes waarvan wordt gedacht dat dat goed scoort bij Google; ik schrijf teksten die uniek zijn en die geschreven zijn voor jouw bezoeker. Het belangrijkste van de tekst is dat jouw lezer tevreden is en dat hij de informatie vindt waarnaar hij op zoek is. En de tekst moet leesbaar zijn; een tekst vol zoekwoorden zonder logische zinsopbouw en niet boeiend is, gaat aan het doel voorbij.