Geen zin of tijd om de interactie met jouw doelgroep op je social media account te onderhouden?

STUKJE TEKST OVER BELANG VAN CUMMUNITY MAGEMENT. Ik kan jou volledig “ontzorgen” op het gebied van social media. Ik ben een echte social media expert. Ik richt jouw kanalen volledig in volgens jouw online branding. Een consistente manier zorgt voor herkenning en vertrouwen bij jouw (potentiële) volgers.

Wat kun je bereiken met community management?

STUKJE TEKST OVER DE POSITIEVE GEVOLGEN VAN GOEDE COMMUNITY MANAGEMENT. Heb jij geen online branding en heb je tot nu toe gewoon maar wat geplaatst zonder plan als basis? Voordat ik van start ga met het bedenken en plaatsen van berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of YouTube maak ik eerst een plan om de doelstelling helder te krijgen en de online branding te bepalen. Dit zorgt ervoor dat je herkenning creëert bij je bezoekers en dat je je doelen behaalt.

Besteed het lekker uit

​Ik onderhoud actief contact en communiceer met de volgers (community) van jouw social media kanalen:

Facebook_icon

Facebook

Instagram_icon

Instagram

LinkedIn_icon

LinkedIn

youtube_icon

Youtube

Hoe ga ik te werk?

STUKJE TEKST OVER JOUW WERKWIJZE BIJ CUMMUNITY MANAGEMENT Naast het plaatsen van organische berichten (gratis) kun je ook gebruik maken van advertenties (Facebook, Instagram, LinkedIn). Dat is zeker aan te raden als je snel wilt groeien en omzet wilt halen uit je social media kanalen.

Als zakelijk account organisch groeien is tegenwoordig geen makkelijke opgave vanwege het gewijzigde algoritme van bijvoorbeeld Facebook. Je ontkomt er niet aan om ook advertenties in te gaan zetten om je product of dienst aan je volgers te kunnen tonen.

Maak geen gebruik van de ‘promoten’ knop maar adverteer via het Advertentiecentrum. Dat levert veel meer op. Vind je dit zelf lastig? Ik pak ook dit stuk van je social media graag voor je op. Ik doe dit voor verschillende klanten. Je kunt al adverteren voor een budget van €2 per dag en daarmee resultaten behalen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen